Ξεκινούν προσλήψεις!!

Posted: 26 Ιουλίου, 2013 by metalleia_stop in Γενικά
Ετικέτες: ,

Για την πραγματοποίηση ερευνητικών εργασιών στη θέση Μαύρα Λιθάρια που έχει παραχωρηθεί στο πρώην ΙΓΜΕ και έχει κυρηχθεί ερευνητέα, ξεκινούν οι προσλήψεις προσωπικού!

Ήδη από τις 21-6-2013 προκηρύχθηκαν 1 θέση Γεωλόγου (5μηνών) για την ψηφιοποίηση τοπογραφικών φύλλων και τη γεωλογική- κοιτασματολογική χαρτογράφηση σε κλίμακα 1: 5000 και 5 θέσεις διάρκειας 2 μηνών για την πραγματοποίηση τοπογραφικών εργασιών που θα εξυπηρετήσουν γεωχημικές, γεωτρητικές και γεωφυσικές εργασίες.

Οι παραπάνω εργασίες εντάσσονται σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο υποέργο : «ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ, ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ».

Οι έρευνες λοιπόν συνεχίζονται κανονικά και προφανώς δεν έχουν μονάχα ακαδημαϊκό ενδιαφέρον αλλά ΚΑΙ  επενδυτικό, καθώς στις βιβλιοθήκες του πρώην ΙΓΜΕ βρίσκονται πολλές μελέτες και έρευνες που χαρτογραφούν ολόκληρη την Ελλάδα και την ύπαρξη ορυκτών μετάλλων στο υπέδαφός της…

Αναμένουμε τα νεότερα και τα ευρήματα των ερευνών..

Οι προκηρύξεις:

Μαύρα Λιθάρια ΕΡΓΑΤΕΣ ΒΕΖΧ469ΗΚΘ-ΞΕ4-signed

Μαύρα Λιθάρια ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΒΕΖΖ469ΗΚΘ-4ΚΡ-signed

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s