ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ ΣΕΡΡΩΝ

Posted: 10 Μαρτίου, 2014 by metalleia_stop in Καλέσματα / Εκδηλώσεις
Ετικέτες: , , , , , ,

το δικο μας χρυσαφιΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑΣ σας προσκαλεί σε μια ενημερωτική συζήτηση για την εξόρυξη χρυσού και τις επιπτώσεις της, στο Βαμβακοφυτο  Σερρών, την Τετάρτη 12 Μαρτιου 2014 , ώρα 20:00 στο VINYL classic BAR Θα γίνει ενημέρωση από επιστήμονες (μεταλλειολογο και χημικό μηχανικό)

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ συνεχίζει τις ενημερωτικές της   δράσεις γιατί η αξιοποίηση – «ανάπτυξη» του εδάφους και του υπεδάφους του τόπου μας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Στόχος μας να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για ένα ζήτημα που θα μας επηρεάσει σοβαρά όλους. Είναι ώρα να πάρουμε θέση στις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς και να έχουμε λόγο σε ό,τι αφορά τον τόπο μας.

Η ήδη υλοποιούμενη «επένδυση» στη Χαλκιδική, αλλά και η επικείμενη «επένδυση» στην Ποντοκερασιά και στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, είναι σίγουρο πως θα μας επηρεάσουν ανεπανόρθωτα.

Επιβάλλεται να γνωρίζουμε τι κρύβουν οι «επενδύσεις» στην περιοχή μας και να στηρίξουμε των αγώνα των γειτονικών περιοχών γιατί μας αφορα!

Πρωτοβουλία Ενάντια στο χρυσό Αγκίστρου και Νιγρίτας

www.antigoldserres.wordpress.com

e-mail: antigoldserres@gmail.com

Σχολιάστε